Gewoon even tijd voor jouw hond!

 

Pups & jonge honden 

Een goede start

Aan de slag met wennen aan alles dat ons drukke leven rijk is, zodat jouw pup de beste start krijgt. Dat staat bij ons voorop. Je leert wie jouw hond is, hoe je hem het beste kunt begeleiden en het beste uit een hondenleven kan halen. Gewoon Honden Tijd richt zich speciaal op het eerste levensjaar van de hond. Beloningsgericht aan de slag voor hond én mens.

Meer informatie: info@gewoonhondentijd.nl

 

Gewoon Honden Tijd – Home

Over ons:

Marianne van Dongen
De samenwerking tussen hond en zijn eigenaar waardoor de onderlinge band versterkt wordt is waar wij eigenaren graag mee begeleiden en waar ik blij van word als ik zie dat de eigenaar blij wordt. Mijn ervaringen in lesgeven zijn begonnen als Flyball instructeur en docent, Show-/Ringtrainer en als fokker het begeleiden van de nieuwe eigenaren met hun puppy een goede basis te geven. Naast dat ik in opleiding ben voor Kynologisch Gedragstherapeut, Gevorderden Kynologisch Masseur en erkend Balans en Coördinatie instructeur, ben ik inmiddels Kynologisch Instructeur (erkend door de Raad van Beheer), Pet Health Coach en Basis Kynologisch Masseur. In mijn stage bij een Martin Gaus hondenschool heb ik veel ervaring opgedaan met puppy cursussen, basis cursus en puber cursussen. Vooral daardoor ontdekt dat mijn passie ligt bij het adviseren en begeleiden van eigenaren met hun nieuwe viervoeter in hun dagelijkse leven.